Csütörtök

 2010.02.25. 15:23

Egy hete volt a műtét, 12 kilóval vagyok könnyebb.

Rájöttem, hogy az oldalam akkor szúr ha sokat ülök. Ezért munka közben is kiugrom néha egy kis sétára és rögtön elmúik. Reggel viszont a torkom fájt egy kicsit. Remélem nem lettem hipochonder. Ugyanis napi 3500 mg amoxycillint kell szednem, ami mellett konkrétan lehetetlen bármilyen fertőzést összeszedni. De ma este kerül sor az utolsó adagra, örülök, hogy holnaptól már azzal sincs gondom.

Nagyon várom már, hogy megint sportolhassak. Iszonyú ez a tunyaság, bemerevedtem a sok ücsörgéstől és fekvéstől. Este meg nagyon nehezen jön álom a szemere, hiába vagyok fáradt.

Elvileg a műtét után négy hétig nem lehet sportolni, de a hétfői varratszedésen megpróbálok egy kicsit faragni ebből a dokinál.

Címkék: sport alvás fájdalom súly

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomorgyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr151789768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ANCSI 2010.02.25. 17:25:15

Szia nagy bátorság kellet ahoz hogy rávedd magad a műtétre.Én nem merném,bár nekem"csak ""33 plusszom van amin dolgozom.Kiváncsian várom az írásaidat.
süti beállítások módosítása