No para

 2011.06.10. 12:01

Jól van, nincs itt semmi gond: -37 kg!

Hétközben volt -38 is, de az még nem állandó, úgyhogy a fenti érték a hivatalos.

Úgy tűnik a gyűrű és a folyamatos sport fixen hozza a havi minimum egy kiló súlycsökkenést. Azzal együtt, hogy esténként azért gyakran bűnbe esek. Mondjuk nyilván ezt ellensúlyozza az úszás. Ugyan az úszás és a munka együtt nagyon kifáraszt péntekre, de ez kellemes fáradtság.

Most hallottam egy gyűrűs rémtörténetet. Egyik ismerősöm haverja berakatta a gyűrűt, majd annyira meghúzatta, hogy naponta csak háromszor 2,5 dl folyadékot tudott bevinni. Fogyott is 60 kilót 5 hónap alatt, aztán olyan szívproblémái lettek, hogy meg kellett műteni. A műtét során a gyűrűt is el kellett távolítani, amit ha kivesznek már soha többet nem lehet visszarakni. Vissza is hízott mindent a srác, a szaldó pedig +20 kg az eredeti súlyához képest és egy szívműtét.

Valószínűleg hasonló sztorik miatt kérdezgetik tőlem gyakran, hogy nem bántam-e meg a gyűrűt és, hogy nem félek-e.

Pedig nem. Csak annyit kell tudomásul venni, hogy az évtizedek alatt felszedett súlyfelesleget nem lehet fél év alatt leadni. Illetve le lehet. Átmenetileg és az egészséged árán.

Nincsenek csodák.

 

Címkék: fogyás összegzés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomorgyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr822972807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása