Centi

 2010.04.30. 15:23

A mérleg szerint stagnál a súlyom és én az egzakt dolgoknak szeretek hinni.

De a héten annyian de annyian jöttek azzal az uszodában, hogy egy csomót fogytam, ezért kezdek elbizonytalanodni. Ráadásul anyám is ezt állítja, pedig ő a legnagyobb kritikusom. (Meg egy ügyvéd barátom, na szerinte egy deka se ment le, ő az egyedüli ellenpont)

Állítólag van olyan, hogy az ember fogyása centikben mutatkozik meg és nem kilókban, ha a fogyás üteme lassú és zsírból történik. (mivel a zsír fajsúlya kisebb, mint az izomé)

Ettől függetlenül nem hiszek nekik, de persze jól esnek ezek a megjegyzések.

A héten minden áldott nap tudtam úszni 1.500 métereket, jól kihajtva magamat, ez biztosan nem árt az ügynek.

A fájdalom teljesen elmúlt, egy kis feszülés van még, de szedem bőszen az antibiotikumot és várom nagyon a következő szűkítést.

Címkék: jókedv fogyás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomorgyuru.blog.hu/api/trackback/id/tr521964519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézesmackó 2010.05.04. 09:00:06

szia.
a mérleget felejtsd el. én most már a három év után havonta, két havonta ha fogyok fél - 1 kilot a mérleg szerint.
közben meg mindenki szóvá teszi, jó ha nem is hiszek másoknak, de a ruhákon érzem. én tényleg iszonyat ritkán állok mérlegre. szinte sose. csak felbosszant.
és tényleg, az emeléssel nagyon vigyázz. már egy zsugor ásványvizet is ha megemelek érzem a feszülést. és ha a kapcsok elengedik belül a zsinort, akkor nagyon kellemetlen tud lenni.
süti beállítások módosítása